JAM
4.6 out of 5 stars.
Write a review

About JAM

Via JAMwerkt.nl vind je eenvoudig een flexibele bijbaan, vakantiewerk, parttime en fulltime werk of een leuke startersfunctie bij jou in de buurt!

Wie zijn wij?

Hoi, en welkom op onze Indeed-pagina! Wij zijn JAM, een uitzendbureau gericht op jongeren, studenten, starters en young professionals. Ben je op zoek naar die volgende stap in je carrière, ben je pas afgestudeerd of heb je nog geen idee in welke sector je aan de slag wilt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag bij het vinden van een baan die aansluit bij jouw interesses, wensen en ambities!

Werken via JAM

Momenteel zijn we actief in meer dan de helft van Noord-Brabant: van Tilburg tot Deurne en van 's-Hertogenbosch tot de Kempen. We onderscheiden ons ten opzichte van andere uitzendbureaus, omdat we niet alleen gave banen hebben in de grotere steden, maar zeker ook in de Brabantse dorpen eromheen. Je kan bij JAMwerkt terecht voor allerlei soorten werk. Van flexibele opdrachten tot een vaste baan, van bijbanen naast je studie tot fulltime werk en van banen zonder vereiste ervaring of opleiding tot HBO+ functies op kantoor. Bekijk direct al onze openstaande vacatures op JAMwerkt.nl! Onder de aandacht komen bij al onze aangesloten bedrijven? Dat kan met een gratis profiel in onze Talentenbank waarin jij aan kan geven waar je precies naar op zoek bent. Misschien zijn er wel bedrijven bij jou in de regio die precies naar iemand als jij op zoek zijn!

Werken bij JAMwerkt

Momenteel zijn we ook binnen ons eigen team op zoek naar versterking! Wil jij een stap maken binnen de uitzendbranche richting sales of recruitment? Wil jij een baan waarin er écht geluisterd wordt naar jouw ideeën, een baan met veel verantwoordelijkheid en onderdeel zijn van ons gezellige, nuchtere, Brabantse team? Neem dan een kijkje op werkenbij.jamwerkt.nl.
Tell us how to improve this page
What would you add or change?