Miele
3.5 out of 5 stars.
Write a review

About Miele

Onze missie “Immer besser” Miele staat voor hoogstaande kwaliteit. In alles wat we doen streven we naar het hoogst haalbare. Perfecte kwaliteit leveren om onze klanten te ontzorgen, inspireren en optimaal van het leven te laten genieten. Dat is onze missie! Alleen zo maken we onze belofte ‘Immer besser’ waar. Sinds de oprichting in 1899 is Miele – 
Employee depts. enter their Miele dioramas during Christmas season to be judged for prizes!
See all 1 Miele photo

Bedrijfswaarden

Immer besser FOR CUSTOMERS De Miele service begint lang voor de producten geleverd worden: informatie geven, ideeën aanreiken, mogelijkheden bespreken… In samenspraak met de klant worden specifieke concepten uitgewerkt voor elke specifieke toepassing. De servicetechnici staan elke dag klaar en zorgen ervoor dat een Miele klant een tevreden klant is en blijft. Immer besser FOR EMPLOYEES Miele is een open en transparant bedrijf dat er alles aan doet om er op elk moment te zijn voor de werknemers. Iedereen wordt gehoord en krijgt kansen om te groeien binnen of zelfs buiten het eigen vakgebied. Gelukkige medewerkers zijn een prioriteit. Daarom doet Miele er alles aan om voor iedereen een optimale ‘work-life’ balance te creëren. Immer besser FOR THE PLANET Een respectvolle omgang met het milieu is dé belangrijkste kernwaarde van Miele. Alle Miele-producten zijn gemaakt om 20 jaar mee te gaan en worden gefabriceerd met een groot gehalte aan herbruikbare materialen. De productiemethoden zijn milieuvriendelijk en beschermen onze kostbare hulpbronnen. Immer besser FOR PERFORMANCE De positieve bedrijfscultuur, gemotiveerde medewerkers en milieuvriendelijke productiemethoden leiden als vanzelfsprekend tot steeds betere producten. Nieuwe ideeën worden altijd warm onthaald en dankzij de Duitse “gründlichkeit” omgezet in praktische en performante oplossingen. De standvastigheid van een betrouwbaar familiebedrijf gecombineerd met een voortdurende investering in de toekomst, garandeert een positieve en blijvende groei.

The Miele Brand

Founded in 1899, Miele remains true to its 'Immer Besser' brand promise. This means we will do all we can to be 'forever better' for our customers.